Ik voelde me al een tijdje niet zo lekker. Ik kon er niet echt de vinger op leggen, maar ik voelde me niet goed, dus ik besloot een afspraak met de huisarts te maken. Ik kon 2 dagen later terecht, dus dat was heel fijn. Ik had de assistente bij het maken van de afspraak gevraagd of ik uitgebreid onderzocht kon worden, in de hoop de oorzaak van mijn klachten te achterhalen.

Een paar dagen later kwam ik aan bij de praktijk van mijn huisarts. Toen ik binnenkwam vroeg de assistente voor wie ik kwam. ‘Dokter Vischer’ antwoordde ik. ‘Oké’, zei ze, ‘neem maar plaats in de wachtkamer, dan word u zo naar binnen geroepen’. Ik ging zitten in de wachtkamer, toch best zenuwachtig voor wat er misschien gevonden zou worden.

Een paar minuten later word ik binnen geroepen door een vrouw van een jaar of 40. Vreemd, want mijn huisarts, dokter Vischer, is een man van halverwege twintig. Ik volgde haar naar binnen en kwam in een soort onderzoekskamer terecht, die ook wat weg had van een badkamer. De vrouw stelde zich voor als Angela en vertelde dat ze doktersassistent was. Ze zou me voorbereiden op het bezoek aan de dokter. Ze vroeg me om me achter een schot helemaal uit te kleden. Ik vond het vreemd, maar ik gehoorzaamde, omdat ik geen idee had wat er zou gebeuren en dacht dat het er allemaal wel bij zou horen.

Toen ik naakt de kamer weer binnenkwam (ik kreeg geen handdoek of iets dergelijks, dus het was best koud en bloot) nam ze me mee naar een bad. Ze vroeg me op mijn knieën te gaan zitten en voorover te knielen zodat mijn kont in de lucht stak. Terwijl ik zo zat hoorde ik achter me dat er water stroomde. Ik dacht dat ik misschien voor het onderzoek even in bad moest om extra schoon te worden. Opeens voelde ik een harde, koude staaf mijn anus binnen dringen. Het voelde nat en koud, maar niet onaangenaam. Ik voelde water mijn anus in lopen en werd langzaam gevuld met de koude vloeistof. Een paar seconden later werd de staaf weer uit mijn anus getrokken en voelde ik een straaltje water langs mijn billen en bovenbenen naar beneden stromen. Angela was een hele tijd stil geweest, maar liet nu weer van zich horen. Ze pakte mijn billen, spreidde ze iets en zei ‘pers het water er nu maar uit’. Ik perste, maar het begin ging moeizaam. Een paar seconden later lukte het en spoot er een straal water uit mijn anus in het bad. Toen het meeste water eruit was liet ze mijn billen weer los en niet veel later voelde ik de koude staaf mijn anus weer binnen dringen. Deze keer voelde het water nog iets krachtiger, maar opnieuw kon ik er wel van genieten. Niet veel later kreeg ik weer de kans om het water uit mijn anus te spuiten. Dit proces herhaalde zich een paar keer, tot Angela concludeerde dat ik schoon genoeg was.

Ze liet me nog wel even voorovergebogen zitten. Ik verwachte dat ze me misschien een beetje zou afdrogen of mijn benen zou afspoelen van het water wat er langs gestroomd had. Ik bleef rustig zitten zoals ik zat. Opeens voelde ik weer wat kouds tegen mijn anus. Ik voelde mijn anus langzaam opgerekt worden terwijl er iets naar binnen gleed. Opeens voelde ik dat er iets naar binnen floepte en voelde ik iets kouds tussen mijn billen. ‘Het is een buttplug’, zei Angela, ‘dit is nodig als voorbereiding voor straks’. Na het plaatsen van de buttplug mocht ik opstaan. Ik stapte het bad uit richting het hoekje waar ik me eerder had omgekleed, in de veronderstelling dat ik me weer mocht aankleden en de voorbereiding klaar was. Dit was niet het geval en Angela vroeg me om op een onderzoekstafel in de ruimte te gaan liggen met mijn benen gespreid. Ik zag haar iets uit een kast pakken en hoorde haar wat rommelen, maar ik zag niet wat ze deed. Even later draait ze zich om en zegt: ‘Dit kan even koud aanvoelen’.

Voor ik het weet voel ik iets nat en koud mijn vagina binnen glijden. ‘Dit is om je bekkenbodem te trainen.’ Angela gebaart me dat ik weer overeind mag komen. Opnieuw maak ik aanstalte om me om te kleden maar Angela houd me tegen. Ze geeft me iets wat ver weg lijkt op een bh en een slipje, maar wat veel te weinig stof heeft om me goed te bedekken. ‘Trek aan’, zegt ze kortaf. Ik doe gewillig wat ze zegt en trek het setje aan. De bovenkant is een soort bh, maar er is een gat op de plek van mijn tepels, welke door de lage temperatuur in de ruimte inmiddels stijf zijn. De string bevat ook niet veel stof. Om mijn middel loopt een bandje, niet veel breder dan een spaghettibandje en ook in mijn naad loopt een dun strookje stof. Het dunne strookje stof splitst zich naar voren toe open, wat erin resulteert dat mijn schaamlippen en clitoris aan de lucht opengesteld zijn. Angela geeft me een operatiejasje om aan te trekken. Als ik die aan heb verteld ze me dat ik opnieuw in de wachtkamer plaats mag nemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *