Na mijn scheiding, 14 jaar geleden, heb ik al met 5 verschillende vrouwen het bed gedeeld.

Mijn huidige vriendin ken ik nu 4 jaar. Ik heb haar ontmoet via een datingsite, na veel heen en weer geappt te hebben, maar op neutraal terrein af gesproken op een rustig plekje. Daar aan gekomen ben ik bij haar in de auto gestapt. Na het nodige gepraat over koetjes en kalfjes, gingen onze handen op onderzoek uit. Zij naar mijn inmiddels hard geworden pik, ik met 1 hand in haar bloesje en met de andere hand in haar slipje. Ze had inmiddels een natte kut gekregen. Na een tijdje elkaar te hebben opgegeild zijn we ieders naar ons eigen huis gegaan.

Zo hebben we nog een paar keer af gesproken. Later heeft ze me uitgenodigd bij haar thuis. Haar kids waren er niet, dus konden we lekker onze gang gaan, wat bij haar in bed eindigde. Ze stond al even droog zei ze. Daar heb ik die nacht verandering in gebracht. Ik heb haar het hele bed door geneukt, condoom vond ze niet nodig. Heb haar kut meerdere keren vol zaad gespoten die nacht. Ze vertelde dat ze na haar scheiding ook door verschillende mannen was geneukt.

We wonen nu ongeveer vier jaar samen. Heb er met haar over gehad of ze t geil zou vinden om eens een trio te doen met een extra man erbij. Ze stemde er mee in en gingen samen online op zoek naar een leuke vent. Nadat we samen de keuze hadden gemaakt, ging ik met hem aan het appen. Het leek hem heel leuk om kennis met ons te maken, zo gezegd zo gedaan. Op een doordeweekse avond stond hij voor de deur. We zaten met z’n drietjes op de bank, mijn vriendin tussen ons in, hij bleek ook een vriendin te hebben, maar woonde niet samen. Na veel gepraat heb ik het voortouw genomen en ben ik met mijn hand over haar benen omhoog gegaan op zoek naar haar slipje, wat al snel navolging kreeg van hem op haar andere been. Om beurten waren we met mijn vriendin aan het tongen, terwijl onze handen haar kutje hadden gevonden.
Haar handen waren zijn broek aan het open maken op zoek naar wat hij in zijn slip had. Ze haalde er een flinke paal uit. Niet veel later ging hij half op de bank staan, op pijphoogte. Gretig nam ze zijn neukpaal in haar mond, terwijl ik tussen haar benen plaats haar slipje op zij deed om haar kut te beffen. Ineens kwam ze klaar en nu ging het echte werk gebeuren.

Hij mocht mijn vriendin als eerste neuken, maar deed hem eerst een condoom om. Zijn pik was een stuk groter en dikker dan die van mij. Mijn vriendin ging liggen op de bank, hij nam plaats tussen haar benen en ik stond te kijken hoe hij zijn neukpaal over haar kutje streelde. Mijn vriendin keek me geil aan, met de woorden, je laat me nu neuken door een andere man. Nadat hij een poosje met zijn paal over haar clitoris streelde, zag ik zijn eikel haar kutje binnen gaan, heel langzaam duwde hij zijn paal helemaal in haar kut. Ik zag aan haar ogen dat ze het heerlijk vond, ze deed haar benen verder open om hem nog dieper in haar te voelen. Hij begon haar nu sneller te neuken, ik zag haar schaamlippen aan zijn pik zuigen. Na een poosje hebben we van plek gewisseld, nu ging ik haar neuken, haar kut voelde nu veel ruimer aan. Hij deed het condoom af om zich te laten pijpen. Door dit geile schouwspel kwam ik in een no time in haar klaar, waarna we nog een keer hebben gewisseld van plaats. Mijn vriendin deed hem nogmaals een condoom om, hij ging op haar liggen en neukte mijn vriendin nu met ferme stoten en ze kreunde het uit van geilheid… ik zag dat hij ook bijna klaar kwam. Hij duwde zijn paal tot zijn ballen in haar kut en zag en hoorde hem klaar komen. Langzaam gleed hij uit haar en ik zag dat hij flink wat zaad in het condoom had gespoten. Na nog wat nagepraat te hebben over deze geile trio hebben we besloten dat hij vaker mijn vriendin mag komen neuken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *